Kennismaken

Kom naar één van onze

Open Pick-me-ups

Lampje-Geel

Kiezen voor Junior College is een bewuste keuze voor ouders en kinderen. We verbinden ons eraan dat onze school het beste uit het kind naar boven haalt en dat we schouder aan schouder staan met ouders. Daarom vinden we het belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken.

Icon-zon
Icon-zon
Open-Pick-Me-Up

Kennismaken?

Meld je hieronder aan!

Op welke informatieavond wil je komen? (meerdere keuzes mogelijk)

10 maart12 maart


Door op 'Doe mee' te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Wil je met ons kennismaken? Dat kan!

Natuurlijk kun je kennis met ons maken. Bijvoorbeeld door contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Maar als je onze school echt goed wilt leren kennen, kom dan op één van onze Open Pick-me-ups. Vier keer per jaar organiseren we een thema-avond waarbij je als ouder/verzorger van harte welkom bent. Tijdens een inspirerend programma kun je onze school beter leren kennen.

Iedere Open Pick-me-up is anders. We kiezen samen met ouders van onze leerlingen de thema’s en nodigen soms ook experts uit. Voorbeelden van thema’s zijn: samen positief opvoeden, de kracht van buiten spelen of omgaan met beeldschermtijd. Onze Open Pick-me-ups zijn OPEN, dat betekent dat je als ouder van harte uitgenodigd bent eraan deel te nemen.

 

De volgende Open Pick-me-up is op donderdag 12 maart 2020!

Gebruik je nieuwsgierigheid!